circulaire economie brengt sfeer en verbondenheid

Zet een boot voor je raam vannacht

Geef een onherstelbare flatscreen-tv een tweede leven in de vorm van een lichtend Quartier Canal-logo.

Bootjes snijden Quartier Canal

Op  13 november 2019 verzamelde Quartier Canal om onherstelbare tv's een tweede leven te geven. In de vorm van elegante schermen met ons logo. Die kregen ondertussen een ereplaats achter tal van ramen op de site. En op sociale media. 

De enthousiaste reacties en de vraag naar meer lichtende bootjes deed ons besluiten om de activiteit nog een keer te herhalen.  
Container Insight Quartier Canal Boot voor je Raam

Waarom doen we dit?

De ambitie van Quartier Canal is om de aantrekkelijkste bedrijvigheidszone ter wereld te worden. Je leest het goed: ter wereld. Voor werknemers, werkgevers, klanten, studenten, cultuurliefhebbers, bewoners, bewuste bezoekers en toevallige passanten. Voor iedereen dus. Op elk domein.

Non-profitactiviteiten als de Bicycle Drag Race passen daarin. Of een try-outconcert in de Muziekodroom en de Verschijning van Zeven Vrome Vrouwen op het kanaal. Maar we wijken af.

Geef een onherstelbare TV een tweede leven in de vorm van een lichtgevend Quartier Canal-logo achter jouw raam 

Tijdens de eindejaarsperiode 2019 willen we een lichtgevend Quartier Canal-logo achter het raam van ieder bedrijf en elke organisatie op de site. Dat brengt in de donkerste dagen van het jaar niet alleen licht en sfeer in de buurt, maar vooral verbondenheid. Toevallig net wat we nodig hadden : )

Het resultaat


Ze doken overal op, helaas kunnen we daardoor in dit overzicht onmogelijk volledig zijn, maar dank aan iedereen die deelnam